'U dobru, zlu i kiču' / Ovako izgledaju nomadska vjenčanja maloljetnica!

Image
Foto: RTL

Večeras (petak) od 21:00 sat gledatelji mogu pogledati novu epizodu 'U dobru, zlu i kiču', te saznati kakav je život putnica Romkinja prije, tijekom i poslije vjenčanja.

19.4.2013.
12:09
RTL
VOYO logo

Uzrečica da iznimka potvrđuje pravilo prisutna romskom nomadskom svijetu. Nova epizoda svjetski popularne dokumentarne serije 'U dobru, zlu i kiču', koja se petkom od 21:00 sat emitira na RTL Televiziji, donosi presedane poput rastave, školovanih i zaposlenih Romkinja koje se odbijaju udati, ali i kako izgleda torta čija krema teži preko 60 kilograma!

Image
Foto: RTL

Treća epizoda 'U dobru, zlu i kiču' donosi neuobičajene priče o rastavljenoj Romkinji koja je sama odgojila svoju djecu i buntovnoj šesnaestogodišnjoj Romkinji, Noreene, koja se odlučila školovati i zaraditi vlastite novce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se protivi nomadskim običajima, Noreene i dalje mašta o velikom nomadskom vjenčanju u kojem će ona izgledati kao prava princeza. Možda zbog toga što pomaže u izradi torti za nomadska vjenčanja.

Image
Foto: RTL

Tako je torta u obliku dvorca za vjenčanje Romkinje Bridget bila visoka 120 centimetara, a široka 350. Iako je na nomadskom vjenčanju mladenka na jedan dan kraljevna, ispod podsuknje i umjetnog brončanog tena skriva se sasvim drugačija priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Gledatelji u ovoj epizodi paralelno prate četiri priče – dva vjenčanja, priču o šesnaestogodišnjoj Romkinji koja se odlučila za samostalnost, edukaciju i rad, te o dječacima koji odlaze na sajam ne bi li uhvatili djevojku.

Image
Foto: Pixsell

Večeras od 21:00 sat  gledatelji mogu pogledati novu epizodu 'U dobru, zlu i kiču', te saznati kakav je život putnica Romkinja prije, tijekom i poslije vjenčanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike