ODLIČNA TV PREMIJERA / Ova će vas komedija dobro nasmijati!

'Sve o Steveu' inteligentna je komedija sa zvjezdanom glumačkom ekipom u kojoj su Sandra Bullock, Thomas Haden Church i Bradley Cooper. Film koji će vas nasmijati pogledajte večeras na RTL Televiziji u 22:05 sati.

3.12.2013.
12:13
VOYO logo

Usprkos tome što je bila na samo jednom kratkom spoju s njim, Mary je potpuno opčinjena Steveom (Bradley Cooper), koji radi kao snimatelj za kablovsku televiziju.

Njezina zaluđenost natjera je da ga počne pratiti po medijskim eventima, nadajući se da će se Steve zaljubiti u nju kao što je ona u njega. No uskoro shvati da joj se snovi neće ostvariti te se priključi skupini autsajdera, koji je prihvaćaju takvu kakva jest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvijenac i za sada jedini dugometražni film Phila Trailla, odlična je komedija, tj. parodija o novinarima željnim slave koji će priču maksimalno „izmusti“ samo kako bi im karijera doživjela uzlet, ali to je i priča o iskrenim, dobrim i jedinstvenim osobama poput Mary koje se ne uklapaju u društvo, ukratko, autsajderima. 

Sandra Bullock, za koju je vrijeme iz nekog razloga stalo, izgleda sjajno i odigrala je još jednu upečatljivu ulogu, a tu su nam i Thomas Haden Church i  Bradley Cooper, koji će nas iskreno nasmijati u ovoj inteligentnoj komediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVE O STEVEU
(ALL ABOUT STEVE)

Redatelj: Phil Traill

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uloge: Sandra Bullock, Bradley Cooper,Thomas Haden Church, Ken Jeong, DJ Qualls, Howard Hesseman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo