izuzetno off-road vozilo / Outlander PHEV – uspjeh kroz naprednu tehnologiju

Image
Foto: PR fotografije

Čak i prije službene hrvatske prezentacije novog Mitsubishi model Outlander PHEV MY16 zakazane za kraj 2015. godine, znakovita je već treća uzastopna pobjeda na jubilarnom 20. Asia Cross Country Rally 2015 (AXCR) u kategoriji Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV). Naime, ponovo je najuspješniji bio upravo Mitsubishi Outlander PHEV MY16 Rally car. Zahtjevne terene sjevernog Tajlanda u duljini od 2.400 km savladao je za nešto više od 40 sati zahvaljujući primjeni napredne Mitsubishi PHEV tehnologije u proizvodnji električnih vozila.

3.9.2015.
10:51
PR fotografije
VOYO logo

Outlander PHEV je premoćno pobijedio u svojoj kategoriji poboljšanim i tehnološki unaprijeđenim sustavom kontrole pogona na sva četiri kotača (4WD) uz primjenu S-AWC (Super All-wheel Control) sustava iz legendarnog Lancera Evolution. Izvanredno ubrzanje ostvareno je optimiziranom spregom pogonskih e-motora, benzinskog motora, generatora, baterija i ostalih PHEV komponenti, bez spomena vrijednih kvarova na tako zahtjevnoj ruti. Ponovo se dokazala pouzdanost Outlandera PHEV kao izuzetnog off-road vozila za sve vrste terena, u što će se uskoro moći uvjeriti i hrvatski vozači.

Image
Foto: PR fotografije

Već u listopadu 2015. Outlander PHEV sudjeluje na novom reliju u Portugalu, uz tehničku podršku direktora Odjela za razvoj električnih vozila Mitsubishi Motorsa, gospodina Yasuo Tanake i njegovog tima inženjera. Po riječima gospodina Tanake, takva su natjecanja idealna prilika za prikupljanje detaljnih podataka o ponašanju vozila u ekstremnim uvjetima. Time Mitsubishi Motors dolazi do korisnih informacija, posebno važnih za razvoj i proizvodnju osobnih vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo