Otvorite oči, inficirali su nas komunisti, liberali i ateisti

Don Ivan Miklenić u svojem komentaru u najnovijem broju Glasa Koncila piše da je' hrvatsko društvo inficirano komunističko-liberalističko-ateističkom ideologijom'.

6.7.2011.
17:14
VOYO logo

Očito nezadovoljan načinom na koji su hrvatski mediji popratili zaključak biskupa okupljenih u Komisiji HBK Iustitia et Pax, a po kojem su katolici u Hrvatskoj ugroženi i treba im policijska zaštita, glavni urednik Glasa Koncila Ivan Miklenić tom se temom bavi u svom uvodnom komentaru objavljenom pod naslovom "Otvaranje očiju".

"Sva ta ignoriranja i osporavanja izjave o nesnošljivosti prema katolicima zapravo otkrivaju koliko je suvremeno hrvatsko društvo inficirano komunističko-liberalističko-ateističkom ideologijom i koliko je još uvijek udaljeno od normalne i zdrave pluralnosti i demokracije", napisao je Miklenić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra da neki mediji nisu dovoljno dali prostora, kako smatra, važnoj poruci biskupa, te navodi da su joj se neki izrugivali. U, kako navodi, "u zdravom, pluralnom, demokratskom društvu" takva tema ne bi smjela biti potisnuta na marginu.

Kao i biskupi, i Miklenić je mišljenja da manjina terorizira većinu -katolike, i to kroz medije, te da to ugnjetavanje koči demokratizaciju hrvatskog društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Manjina koja kroz većinu medija i na druge načine ideološki terorizira i marginalizira neospornu katoličku većinu i pripadnike te većine u suvremenom hrvatskom društvu jasno očituje da joj je bitna svojstvenost sektaštvo i totalitarizam, te je jasno da je ona zapreka stvarnoj demokratizaciji hrvatskoga društva i poštivanja dostojanstva, savjesti i slobode svakoga čovjeka u Hrvatskoj, a time i zapreka svakom stvarnom humanom napretku", napisao je Miklenić.

Pozvao je sve "odgovorne građane" da ozbiljno shvate poruku biskupa i da "otvore oči".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201001130561006 arti-201003120431006 arti-201103020538006 arti-201106280397006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo