OTKRIVENO NA KOGA JE OPAČIĆ MISLILA KAD JE SPOMINJALA PRIJETNJE: / Njezine riječi odnosile su se na bivšeg SDP-ovog ministra

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Otkriveno je kako su im službenici kluba SDP-a pomagali u nekim tehničkim stvarima kao i u pripremi saborskih materijala za sjednice

31.10.2018.
15:55
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Na konferenciji za medije na kojoj je bivša zastupnica SDP-a Milanka Opačić potvrdila da prelazi u u Klub zastupnika Stranke rada i solidarnosti, Reformista i nezavisnih zastupnika, sada nezavisna zastupnica ustvrdila je kako su ljudi koji su joj pomagali u njezinom radu kao nezavisne zastupnice dobili prijetnju otkazom.

Image
MILANKA OPAČIĆ PREŠLA U KLUB ZASTUPNIKA MILANA BANDIĆA: /

'Donio mi je buket cvijeća, time sam zadovoljna'

Image
MILANKA OPAČIĆ PREŠLA U KLUB ZASTUPNIKA MILANA BANDIĆA: /

'Donio mi je buket cvijeća, time sam zadovoljna'

Otkaz ako nastave pomoći

Prije desetak dana predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk pozvao je djelatnice koje rade u stručnoj službi SDP-ova kluba i rekao im da će dobiti otkaz ako više išta učine za zastupnike koji su napustili SDP - Zdravka Ronka, Miranda Mrsića i Milanku Opačić, piše Jutarnji list. Naime, službenici kluba pomagali su im u nekim tehničkim stvarima i pripremi saborskih materijala za sjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudi se bivšim članovima stranke

"Suradnici koji rade u stručnoj službi Kluba zastupnika SDP-a mogu obavljati poslove samo za članove i članice našeg Kluba. I čudim se bivšim članovima i članicama našeg Kluba koji službenike SDP-ovog kluba dovode u neugodnu situaciju tražeći od njih da budu nelojalni stranci i Klubu u kojem su zaposleni", ustvrdio je Arsen Bauk.

"I umjesto da SDP-u vrate svoje saborske mandate, što bi bilo moralno, oni još žele koristiti usluge naše stručne službe i uvlačiti službenike koji rade za tri puta manje plaće od njih u svoje sitne politikantske igre. Dakle, mnogo je logičnije to što sam ja upozorio službenike nego to što su oni izdali svoje birače i stranku. Mislim da je takvo ponašanje nečuveno i besramno. Suzdržat ću se od neke teže riječi kojom bih okarakterizirao njihovo ponašanje", rekao je Bauk za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo