od prije poznat policiji / Otkriven tko je nasilnik kojeg traži splitska policija: Jednog sina izgubio u tučnjavi, drugi osuđen za ubojstvo

Image
Foto: PU splitsko dalmatinska

Davor Firić je bio u središtu pozornosti i ranije, 2017. godine, kada je zatočio kćerku prijetivši samoubojstvom. U rujnu 2017. godine Firić je u istoj kući na Klisu zatočio maloljetnu kćer i prijetio kako će ubiti nju i sebe

31.1.2024.
22:30
PU splitsko dalmatinska
VOYO logo

Muškarac kojeg traži splitska policija je Davor Firić (59) s Klisa, poznat po nasilju u obitelji i povezan s obiteljskim tragedijama. Njegov sin Sandro Firić (32) osuđen je na 12 godina zatvora zbog ubojstva Branka Mijatovića, a stariji sin Ante Firić bio je upetljan u tučnjavu u Beogradu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Davor Firić je bio u središtu pozornosti i ranije, 2017. godine, kada je zatočio kćerku prijetivši samoubojstvom. U rujnu 2017. godine Davor Firić je u istoj kući na Klisu zatočio maloljetnu kćer i prijetio kako će ubiti nju i sebe. Prije toga je na igralištu oko 16.15 sati istukao suprugu zbog svađe oko proslave rođendana, a kada je ona pozvala policiju zatvorio se u kuću s kćerkom naoružan automatskom puškom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obiteljska kuća na Klisu bila je poprište nasilja, a pronađeni su tragovi droge. Davor Firić je u bijegu, a policija sumnja da je pod utjecajem narkotika i naoružan. Supruga Davora Firića je ozlijeđena i zadržana na liječenju.

Image
JESTE LI GA VIDJELI? /

Splitska policija traži pomoć: Jeste li vidjeli ovog muškarca? Traži se zbog nasilja u obitelji

Image
JESTE LI GA VIDJELI? /

Splitska policija traži pomoć: Jeste li vidjeli ovog muškarca? Traži se zbog nasilja u obitelji

Prva dojava je stigla u utorak oko 22.50 sati kada su policajci obaviješteni o nasilnom ponašanju osobe u obiteljskoj kući u Klisu. Odmah su izišli na mjesto događaja te ispred kuće zatekli žensku osobu s vidljivim ozljedama, suprugu Davora Firića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kući je nađen mrtav pas, a prema prvim podacima ubio ga je upravo Davor Firić, koji je poznat po ilegalnim poslovima, nasilju prema obitelji i uspješno izbjegava uhićenja.

Stariji sin Ante Firić preminuo je nakon prometne nesreće, a njegova smrt povezana je s narkobosom Filipom Koraćem. Obitelj Firić ostavlja za sobom trag nasilja, kriminala i tragedija, a Davor Firić je trenutačno tražen od strane policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Vukovarci poručili STOP nasilju: 'Proživjeli smo svašta, nikakvo nasilje i teror ne podnosimo. Treba živjeti u miru!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo