Otišli na Zlatni rat, a bebu ostavili da spava na brodu!

Posada jednog turističkog broda obilazila je brod dok su putnici uživali na plaži Zlatni rat na Braču, kad su ispod jednog od stolova primijetili veliku košaru.

29.8.2010.
10:57
VOYO logo

Vlasnik turističkog broda Bibe Nenad Mračević iz Baške Vode shvatio je da je bračni par iz Poljske ostavio bebu na njegovu brodu. Neodgovorni roditelji su se ukrcali na brod u petak ujutro s ostalim turistima i krenuli na izlet na otok Brač.

"Upitali su mogu li ležaljku s djetetom staviti ispod stola. Nisam imao ništa protiv, ali nisam računao na to da su u stanju tako ostaviti dijete. Kad smo stigli u Jelsu, izišli su s djetetom s broda u razgledavanje", prepričao je vlasnik za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bol su stigli oko 13 sati, a roditelji su tad s ostalim turistima napustili brod. No, iz tko zna kojeg razloga, ostavili su bebu na brodu a da nikom nisu rekli. Temperatura zraka u tom je trenutku uvelike prelazila 30 stupnjeva, a na brodu je bilo i plus četrdeset!

"Nevjerojatno nam je da su roditelji mogli učiniti takvo što. Pa mališana je netko mogao uzeti iz košare, mogao je dehidrirati od vrućine. Članovi posade pitali su se što učiniti ako se dijete probudi i počne plakati", prepričao je Mračević. Posada je zatim ostala uz dijete, koje je cijelo vrijeme spavalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko minuta prije 15 sati pojavili su se roditelji. Nisu uopće izgledali uzrujano jer im je dijete puna dva sata potpuno samo ležalo na brodu. Vlasnik je kazao kako je htio s njima porazgovarati, ali zbog velike gužve nije uspio.

Dodao je i kako brod na povratku staje u više luka na makarskoj rivijeri, pa nije siguran ni gdje su se iskrcali. Slučaj nisu prijavili policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo