priopćenje na webu / Osvanuli letci 'Bulj - psihički bolesnik ili ratni profiter', Most: 'Opet je na meti HDZSDP spin majstora'

Image
Foto: Most NL

O njima je izvijestila sama stranka na svojoj web stranici te navela kako se Bulj 'opet našao na meti HDZSDP spin majstora u dosad najžalosnijem obliku'

9.9.2016.
14:41
Most NL
VOYO logo

Osvanuli su letci na kojima piše da je Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta psihički bolesnik i ratni profiter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O njima je izvijestila sama stranka na svojoj web stranici te navela kako se Bulj "opet našao na meti HDZSDP spin majstora u dosad najžalosnijem obliku", piše N1.

"Građankama i građanima podijeljeni su letci naslova 'Miro Bulj - psihički bolesnik ili ratni profiter?' na kojima se nalazi niz laži s ciljem diskreditacije najvećeg narodnog predstavnika MOSTa neposredno prije parlamentarnih izbora.
Nenamjerna greška autora letka i velikog poznavatelja hrvatskog jezika u rečenici 'Narod mora znati tko će s njime vladati', ustvari je pun pogodak jer MOST ne misli vladati narodom, već s narodom. Narod je taj koji će nam ponovno dati povjerenje da u Vladi djelujemo u njihovom interesu. Papir trpi sve, ali birači ne!" poručili su iz stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Most NL

Miro Bulj letci

(Foto: Most NL)

"Letak pun neistina vrhunac je stvaralačke sposobnosti HDZSDP duopola jer očito nemaju kapacitet za produkciju nečeg korisnog. Ne samo što predizborne bodove pokušavaju zaraditi izmišljenim optužbama na moje ime, nego se ispod vrlog uratka, u kojem se pozivaju na riječi Andrije Mikulića, nisu usudili ni potpisati. Za razliku od njih, ja iza svojih riječi stojim uvijek, kao i iza obrane nacionalnih interesa, što njih očito i boli. Mislili ste ponovno obmanuti narod? E pa, NE ĆE TE!" rekao je Miro Bulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Letke je prokomentirao i šef stranke Božo Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo