OSTOJIĆ 'KAPITULIRAO PRED KARAMARKOM' / HDZ-ovci likuju što je posustao pred njihovim šefom

Na Facebook stranici splitskog HDZ-a objavljena je izjava njihovog predsjednika Petra Škorića pod naslovom Ostojić kapitulirao pred Karamarkom.

9.4.2015.
14:46
VOYO logo

Objavu na Faceu splitskog HDZ-a prenosimo u cijelosti.

"Ponosni smo što je HDZ spriječio još jednu SDP-ovu glupost - a to je pokušaj skidanja hrvatskog grba sa registracijskih pločica! Nakon Karamarkove izjave kako će HDZ odmah nakon preuzimanja vlasti vratiti državne i nacionalne simbole na registracijske pločice, ministar Ostojić danas je odustao od svog nauma denacionaliziranja tablica čime je praktično, već danas, priznao kapitulaciju svoje političke opcije na predstojećim parlamentarnim izborima u čiji uspjeh ne vjeruje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušaj redizajna registracijskih pločica bez nacionalnih obilježja zapravo potvrđuje koliko ova vlast ne osjeća bilo svog naroda. Skidanje hrvatskog grba predstavlja udar na ponos hrvatskog naroda i drago nam je što je ovim činom sprječeno daljnje omalovažavanje nacionalnih vrijednosti čemu smo sustavno bili izloženi proteklih godina.

Nije potrebno niti govoriti koliki bi to nepotrebni trošak stvorilo za građane - koje je ionako osiromašila ova nesposobna vlada. A bilo je dovoljno na postojeće pločice staviti propisanu oznaku EU-a. Žalosno je da bilo kome tko živi danas u Hrvatskoj mogu smetati nacionalni i državni simboli, pa se pod različitim izgovorima traže načini za njihovo uklanjanje!"; izjavio je predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo samo dan nakon što je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izrazio nezadovoljstvo novim izgledom registracijskih tablica ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić rekao je novinarima da se poništavaju rješenja dizajnera za registarske pločice na kojima su radili dvije godine. Napomenuo je da se u te dvije godine razgovaralo sa strukom, građanima, ali da se vraća hrvatski grb na tablice. Naravno sve je to i sa strane vladajućih izazvalo ljutnju i prepucavanje, a prema objavi splitskog HDZ-a na Facebooku to se i nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo