ODLAZAK HRVATSKE VALUTE / Osmrtnica kuni koju je zamijenio euro: 'U žalosti je hrvatski narod, a u radosti 117 zastupnika'

Image

Hrvatski suverenisti postavili su osmrtnicu Hrvatskoj kuni i na oglasnoj ploči u Gornjim Stativama kod Karlovca. Smatraju da Hrvatska kao i mnogo puta u svojoj povijesti opet srlja poput guski u maglu te da će zastupnici koji su glasovali za uvođenje eura ubrzo plakati za hrvatskom kunom

2.1.2023.
16:41
VOYO logo

U znak sjećanja na hrvatsku nacionalnu valutu kunu, mladež Hrvatskih suverenista zadnjih je nekoliko dana po Hrvatskoj lijepila osmrtnice koje simboliziraju konačni oproštaj s kunom. Jedna takva osvanula je osvanula je i u naselju Gornje Stative u karlovačkoj županiji.

Javljamo cjelokupnom hrvatskom narodu da nas je u 29. godini, nakon odluke Vlade Republike Hrvatske i guvernera Vujčića napustila HRVATSKA KUNA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogreb drage nam pokojnice održat će se 31.12. 2022. godine u 23.59 i 59 sekundi.

U žalosti je hrvatski narod, u radosti 117 zastupnika koji su podržali Zakon o uvođenju eura kao službene valute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Predsjednik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček prošli je petak na press konferenciji koju su održali u Vukovaru još jednom naglasio kako Hrvatska nije spremna za ulazak u eurozonu odnosno prelazak na euro.

Image
Uspješna prilagodba /

Banke u Hrvatskoj uspješno prešle na euro. Sve usluge ponovno dostupne klijentima

Image
Uspješna prilagodba /

Banke u Hrvatskoj uspješno prešle na euro. Sve usluge ponovno dostupne klijentima

"Najveći teret ulaska u eurozonu podnijet će građani, posebice umirovljenici. Idemo u nešto na što nismo spremni i nijedan argument vladajućih, poput boljeg standarda, povećanja stranih investicija i većeg priliva turista, nije opravdan. Jedini argument je taj da će Hrvatska imati bolji kreditni rejting kako bi se mogla dalje zaduživati – rekao je čelnik Hrvatskih suverenista Pavliček te dodao da Hrvatska kao i mnogo puta u svojoj povijesti opet srlja poput guski u maglu te da će 117 zastupnika Hrvatskog sabora koji su glasovali za uvođenje eura ubrzo plakati za hrvatskom kunom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo