Orkanska bura zatvorila autocestu A1, u Lici zimski uvjeti, na Sljemenu srusena stabla

Zbog orkanskih udara vjetra za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1 izmedu cvorova Sveti Rok i Posedarje i D54 Maslenica-Zaton Obrovacki, priopcio je u nedjelju ujutro HAK.

4.5.2014.
10:06
VOYO logo

Takoder zbog olujnog vjetra su autocesta A6 Rijeka-Zagreb izmedu cvorova Kikovica i Delnice, Jadranska magistrala (D8) izmedu Karlobaga i Svete Marije Magdalene i Paski most bili otvoreni samo za osobna vozila. Od 9.20 autocesta A6 Rijeka- Zagreb izmedu cvorova Kikovica i Delnice otvorena je ipak za sav promet.

Zbog zimskih uvjeta na podrucju Like zabranjen je promet za kamione s prikolicama i za tegljace s poluprikolicama na dijelu cesta kroz Liku, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog srusenih stabala zatvorena je Sljemenska cesta.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u vecem dijelu zemlje, a na cestama u gorju i duz Jadranske magistrale moguci su odroni zemlje i kamenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prekidu je trajektna linija Prizna- Zigljen.

Prijepodne u vecem dijelu zemlje vozit ce se po mokrim i skliskim kolnicima. Zbog olujne bure moguce su poteskoce u prometu na pojedinim dionicama Jadranske magistrale, autocesta A1 i A6 Rijeka-Zagreb. Ocekuje se pojacan promet na granicnim prijelazima sa Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Slovenijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trajektnom i katamaranskom prometu zbog olujnih udara bure moguci su problemi.

Tijekom poslijepodneva zbog povratka s blagdana ocekuje se pojacani promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploce i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru unutrasnjosti, te na A3 Bregana-Lipovac u smjeru granicnog prijelaza Bregana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojacan promet ocekuje se i prema granicnom prijelazu Macelj, na autocesti A2 Zagreb-Macelj.

Kratki zastoji bit ce moguci na naplatnim postajama Rugvica (A3), Trakoscan (A2) i Lucko (A1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo