'LJEVICA SE MORA UJEDINITI' / Orešković: 'Činjenica je da trijumf na ovim izborima zapravo uzima desnica'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Istaknula je da su u kampanji puno naučili i sada znaju kako dalje graditi komunikaciju s biračima

26.5.2019.
22:44
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Čelnica stranke Start Dalija Orešković u nedjelju je ocijenila da su rezultati izbornih anketa, prema kojima Start osvaja 2,6 posto glasova, što je nedovoljno za mandat u Europskom parlamentu, za njih dobri te da je došlo vrijeme da ljevica manje razlike ostavi sa strane i počne tražiti zajednički nazivnik.

"Rezultate prihvaćam. Oni su za nas dobri s obzirom na vrijeme koje smo imali za pripremu za ove izbore, na naše logističke uvjete i na činjenicu da smo na ovu kampanju potrošili samo tridesetak tisuća kuna", izjavila je Orešković Hini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknula je da su u kampanji puno naučili i sada znaju kako dalje graditi komunikaciju s biračima, kako pojasniti svoje ciljeve, ali i kako vide ključna područja na kojima treba graditi bazu za parlamentarne izbore.

VEZANA VIJEST

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica je da trijumf na ovim izborima zapravo uzima desnica", ocijenila je Orešković i dodala da bi svi koji misle da se država ne vodi u dobrom smjeru, da se ne razvija i da propada, odnosno to "lijevo tkivo", morali dobro promisliti o svojoj političkoj strategiji i taktici.

"Pod time mislim kako je došlo vrijeme da se manje razlike ostave sa strane i počne se ozbiljno razmišljati o tome da se traži zajednički nazivnik", poručila je Orešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo