OPREZ, GUŽVE U PROMETU: / Radovi na cesti i navala turista uzrokuju kolone i zastoje, a čeka se i na graničnim prijelazima

Image
Foto: PIXSELL/Ilustracija, Davor Puklavec

Pojačan je promet povremeno na gradskim prometnicama, a zastoji su mogući na dionicama cesta gdje traju radovi.

3.8.2017.
8:50
PIXSELL/Ilustracija, Davor Puklavec
VOYO logo

Za sav promet zatvorene su ceste: DC29, na dijelu od Novog Golubovca (raskrižje državnih cesta DC29 i DC35), i DC502 Smilčić-Pridraga.

Zbog vrlo gustog prometa tijekom turističke sezone na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom (Macelj, Bregana, Kaštel, Plovanija, Pasjak, Rupa..), BiH (Županja, Slavonski Brod, Stara Gradiška, Ličko Petrovo Selo, Nova Sela, Metković,Gornji Brgat...), Srbijom (Bajakovo, Tovarnik, Ilok, Erdut, Batina...), Crnom Gorom (Karasovići) česta su i neizbježna čekanja, (osobito tijekom ciljanih graničnih kontrola), pa pozivamo vozače na strpljenje i razumijevanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog radova na izgradnji autoceste u Sloveniji između Ptuja i GP Gruškovje (Slovenija) vozi se u kolonama uz zastoje te uz duža čekanja na GP Macelj na izlazu iz Slovenije.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja, 5. kolovoza, trajekt na liniji Drvenik Veli - Drvenik Mali - Seget Donji - Trogir plovi po subotnjem redu plovidbe, a ne po blagdanskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo