OPET SE OTVARA KORONA BOLNICA U DUBRAVI: / Dignuti su i šatori, a prvi pacijenti se očekuju već za koji dan

Image
Foto: Pixsell

'Imamo 40 respiratora, 80 kreveta, a podignuto je i šatorsko naselje s dvjestotinjak kreveta s mogućnošću terapije s kisikom', rekao je Lukšić.

30.8.2020.
20:29
Pixsell
VOYO logo

KB Dubrava postaje ponovo COVID bolnica, a pacijenti bi mogli početi pristizati već za koji dan. Doktor Ivica Lukšić, koordinator bolničkog liječenja oboljelih od bolesti COVID-19 za Novu TV, rekao je da je sve spremno.

"Imamo 40 respiratora, 80 kreveta, a podignuto je i šatorsko naselje s dvjestotinjak kreveta s mogućnošću terapije s kisikom", rekao je Lukšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operacijska dvorana

Za sada u centru nema niti jednog bolesnika, no s obzirom na povećanje broja pacijenata na respiratorima, Lukšić ističe da se mogu očekivati već za koji dan. Pojašnjava kako će odjel u KB Dubrava biti kao rezerva klinici Fran Mihaljević te kako je u odjel predviđen za oboljele u u Dubravi opremljen i operacijskom dvoranom, ako će biti potebni zahvati.

"Nitko ne može dati sa sigurnošću predviđanja i pouzdane informacije. Ali ukoliko ostanemo odgovorni sigurno ćemo imati povoljniju situaciju", rekao je Lukšić o tome što nas čeka na jesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo