OPET SE OBNAVLJA VOZNI PARK: / Država nabavlja 289 vozila za 40 milijuna kuna, među njima i devet limuzina

Image
Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Nabava uključuje i devet osobnih automobila gornje srednje klase vrijednosti procijenjene na tristotinjak tisuća kuna po automobilu, a koji moraju imati snagu od najmanje 190 kW,

22.9.2018.
22:24
Patrik Macek / PIXSELL
VOYO logo

Središnji državni ured za središnju javnu nabavu objavio je javno nadmetanje za nabavu 289 vozila ukupne procijenjene vrijednosti 40,34 milijuna kuna. Riječ je o okvirnom sporazumu za nabavu vozila putem operativnog leasinga s ostatkom vrijednosti, na razdoblje od 60 mjeseci za 23 državne institucije, piše Večernji list.

Nakon okončanja postupka javne nabave i ispunjenja svih zakonskih pretpostavki za sklapanje ugovora o javnoj nabavi robe, korisnici će samostalno sklapati ugovor na temelju okvirnog sporazuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠOKANTNI NALAZ DRŽAVNE REVIZIJE: /

Otkrivena vrtoglava cifra koja je spiskana na službene limuzine hrvatskih političara

Image
ŠOKANTNI NALAZ DRŽAVNE REVIZIJE: /

Otkrivena vrtoglava cifra koja je spiskana na službene limuzine hrvatskih političara

Devet automobila gornje srednje klase

Ovim nadmetanjem država nabavlja 188 osobnih vozila niže srednje klase, 69 vozila srednje klase, ali i devet osobnih automobila gornje srednje klase. Uz njih, nabava uključuje i šest terenaca, tri laka dostavna kombinirana vozila, četiri laka dostavna vozila, sedam furgona i tri kombinirana vozila za osam putnika.

Vrijednost nabave devet vozila gornje srednje klase procijenjena je na 2,72 milijuna kuna ili tristotinjak tisuća kuna po automobilu. One moraju imati snagu od najmanje 190 kW, automatski mjenjač i pogon na sva četiri kotača, a od obvezne opreme još se traže automatski klima-uređaj i središnji zaslon za ruke te da na vanjskom dijelu karoserije ne bude oznaka modela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugodna vožnja u 14 ministarstava

Sve su to vozila kojima će se koristiti 14 ministarstava: Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Ministarstvo uprave, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, Ministarstvo hrvatskih branitelja, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Ministarstvo zdravstva, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo kulture te Ministarstvo državne imovine, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo