kakav gaf / Općina 1. put dijelila božićnice, a dio umirovljenika ostao zakinut zbog pogreške Mirovinskog: 'Javite nam se'

Image
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Općina poziva umirovljenike koji su ostali zakinuti, a trebali su dobiti božićnicu, da im se jave na broj 043 883-920 ili da dođu osobno

9.1.2024.
14:35
Shutterstock / Ilustracija
VOYO logo

Mnogi su hrvatski gradovi i općine ovih blagdana odlučile umirovljenicima isplatiti božićnicu. Takve sreće nisu bili baš svi umirovljenici općine Velika Pisanica. Iako su zadovoljili uvjete, dio ih je ostao bez ove pomoći i to zbog, kako tvrde, pogreške Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, piše Mirovina.hr.

"Nakon podjele božićnica imamo saznanja da pojedini mještani koji zadovoljavaju uvjete za dodjelom božićnice istu nisu dobili budući da nisu bili navedeni na ispisu korisnika mirovina Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje", stoji na stranici Općine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Općina poziva umirovljenike koji su ostali zakinuti, a trebali su dobiti božićnicu, da im se jave na broj 043 883-920 ili da dođu osobno.

Općina je prvi put dijelila božićnicu u iznosu od 30 eura, i to onim umirovljenicima s mirovinama do 400 eura kao i korisnicima nacionalne mirovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Božićnice su se isplaćivale putem pošte direktno na adresu 170 umirovljenika. Isplaćivale su se na temelju popisa dobivenog od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

POGLEDAJTE VIDEO: Za božićnicu penzioneri Umaga dobili 600 eura. Fatima toliko dobije u pola godine: 'Ovime ću priuštiti sve za život!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo