kurt cobain o svojoj udovici / 'Ona je ku*ka s prištevima koja ispumpava novac za ku**anje!'

Image
Foto: Starfile/Press Association/PIXSELL

'Uzimaš li ti, Kurt Cobain, Courtney Michelle Love za svoju zakonitu uništenu suprugu, čak i kada je kučka s prištevima koja ispumpava sav tvoj novac za drogiranje i kurvanje', piše u pronađenoj poruci.

1.5.2014.
12:49
Starfile/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Dvadeset godina nakon samoubojstva pjevača Nirvane, KurtaCobaina, policija je objavila sadržaj poruke koju su pronašli u njegovu novčaniku i koja ismijava bračni zavjet upućen CourtneyLove kao supruzi rockera te nudi svojevrsni pogled na burni život frontmana spomenute skupine.

"Uzimaš li ti, Kurt Cobain, Courtney Michelle Love za svoju zakonitu uništenu suprugu, čak i kada je kučka s prištevima koja ispumpava sav tvoj novac za drogiranje i kurvanje", piše u pronađenoj poruci u vezi koje policija nije potvrdila da se radi o Cobainovom rukopisu. Nedatirana poruka napisana je na papiru iz bloka hotela Phoenix u San Franciscu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog mjeseca, policija iz Seattlea ponovno je otvorila slučaj Kurta Cobaina, a detektiv Mike Ciesynski nakon dodatne istrage nije otkrio ništa što bi ukazivalo na ubojstvo. Prvi je do poruke došao CBS News putem zahtjeva za uvidom u javne informacije, tj. dokaze prikupljene u istrazi o Cobainovom samoubojstvu.

Tada 27-godišnjak, Curt Cobain se ustrijelio 4. travnja 1994. u svom domu u Seattleu. Tijelo je pronađeno tri dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo