POČINJE 'RUŽA VJETROVA' / Omiljena zlica od 10. rujna u vašim domovima

Za točno tjedan dana, u ponedjeljak 10. rujna, na našem programu kreće druga sezona dramske serije "Ruža vjetrova". Tim povodom glumci su u Splitu priredili veliki party kako bi predstavili nove glumačke zvijezde, ali nas i polako uveli u nove zaplete koji će vas ove jeseni zasigurno držati prikovanima uz male ekrane.

3.9.2012.
18:17
VOYO logo

Iako ćete nove zgode junaka “Ruže vjetrova” u našem programu gledati tek za nekoliko tjedana, ekipa je već mjesecima u pogonu, a prigodni party za početak nove sezone još je jednom dokazao da su glumci u idiličnoj dalmatinskoj atmosferi doista postali i pravi prijatelji.

"Kompletna obitelj Odak ide dalje, dobili smo novih glumaca, ubrizgali svježe krvi što će dobro doći seriji", smatra NivesIvanković.

Sad već legedarna Seka Odak i u novoj sezoni ostaje prava šefica, naravno, uz neke male promjene.

Na male ekrane vraća se DoloresLambaša, čiji će lik u seriji svima itekako pomutiti planove. Ipak, nova članica ekipe “Ruže vjetrova” tajne ne odaje tako lako.

"Mogu ja puno toga reći, lik je vrlo osebujan. Zapravo me fascinira količina zloće", kaže Dolores.

Doloresin partner u seriji je MirajGrbić, bosanski glumac kojem je snimanje u Splitu došlo kao naručeno. Rijetka su snimanja koja bez problema možete kombinirati s kupanjem i odmorom.

AnjaAlač je još u prošloj sezoni savladala dalmatinski naglasak, a taj izazov ove sezone očekuje ZoranaPajića i MarinuFernandez, novi televizijsko ljubavni par!

SlavkoSobin se, pak, bavi najmlađim glumcem na setu, malim Rokom koji ekipu svakodnevno oduševljava talentom i strpljenjem.

Pred ekipom je kratki odmor, a onda povratak na snimanje kojeg svi prozivaju velikim guštom i pravim zadovoljstvom. Ako se po setu serija poznaje, imamo još jedan televizijski hit!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo