Olujna bura, snijeg i led stvaraju kaos u prometu

Na prometnicama u gorskoj Hrvatskoj otežano se vozi zbog snijega i poledice, te na tim dionicama vladaju zimski uvjeti, dok na jugu velike probleme zadaje olujna bura i dosta niske temperature.

3.1.2011.
10:37
VOYO logo

Zbog olujne bure dionica autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, te državna cesta D 54 Maslenica - Zaton Obrovački otvorene su samo za osobna vozila, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Na Paškom mostu zabrana je prometa za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp-prikolicama, a na dionici Jadranske magistrale od Bakra do Svete Marije Magdalene dodatno i za kombi, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otežano se vozi zbog snijega i poledice u Gorskom kotaru i Lici, dok u Slavoniji i sjeverozapadnoj Hrvatskoj mjestimice ima magle. Smanjena je vidljivost na dionicama autocesta: A 1, Jastrebarsko - Bosiljevo, A 3 Bregana - Lipovac, od Zagreba do Velike Kopanice, te A 4 Zagreb - Goričan, od Brezničkog Huma do Goričana.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A 4 Zagreb - Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki, vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Vezani članak:

arti-201101020012006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo