'STVARNO BI MI I NJU UZEO?' / Butković snimio hit video s kravom: 'Neće tebe meni nitko uzeti. Ni Zoran...'

Image
Foto: Facebook/Oleg Butković

Zorane, čujem da si mi iz Splita opet prijetio da ću nositi prugastu uniformu i da ćeš mi sve uzeti. Kako te bar malo ne zapeče savjest kad to izgovaraš? Stvarno bi mi i nju uzeo? Oleg, napisao je Butković

9.4.2024.
14:24
Facebook/Oleg Butković
VOYO logo

I opet se nastavlja prepucavanje na relaciji Milanović-Butković. Predsjednik Zoran Milanović je danas u Splitu komentirao ministra prometa Olega Butkovića. "Čovjek je uhvaćen kako trguje utjecajem, koje namješta radna mjesta koje ne možeš dobiti tek tako, domaćinska, s lijepim plaćama. To je iznudio od kontraktora koji radi za njega. Zamisli taj odnos međuovisnosti. On će kad-tad nositi prugastu uniformu. Treba reći jasno. Butković se 'outao' porukama za koje on i Plenković tvrde da su krivotvorene. Nisu", poručio je Milanović iz Splita.

Brzo je opet stigao i odgovor Butkovića koji je objavio video s kravom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zorane, čujem da si mi iz Splita opet prijetio da ću nositi prugastu uniformu i da ćeš mi sve uzeti. Kako te bar malo ne zapeče savjest kad to izgovaraš? Stvarno bi mi i nju uzeo? Oleg", napisao je Butković uz objavu videa.

"Neće tebe meni nitko uzet...ni Zoran...ni njegov rođak...ajde...ajde", govori Butković u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već se jutros ministar prometa Oleg Butković  oglasio na svom Facebooku. Podsjetio je da ga je nekoć predsjednikZoran Milanovićhvalio, pa je Milanoviću uputio i poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro jutro Zorane, jučer si me hvalio, a danas bi me hapsio. Što se u međuvremenu promijenilo? Ja i dalje radim isti posao, još više projekata je završeno, jedina razlika su ona dva pitanja koja sam ti postavio i na koja još nisi odgovorio. I sad sam lopov i sve bi mi uzeo. Iza mene će, kako si i sam rekao u Rijeci 15.06.2022., ostati završeni projekti, a iza tebe ostaje samo posijano sjeme zla, mržnje i destrukcije. Kako bi rekao pokojni Vlado Gotovac u čuvenom govoru ispred zgrade komande 5. vojne oblasti: "Sramit će ih se njihove obitelji, jer su uništavali tuđe obitelji."Srdačan pozdrav, Oleg", napisao je Butković na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo