Počinje produljeni vikend / Ogromne gužve stvaraju se na autocestama, u smjeru Lipovca kolona je 8 kilometara

Image
Foto: HAK Screenshot

Iz HAK-a mole za oprez jer se kolone i zastoji stvaraju na više prometnih pravaca. Zbog prometne nesreće, u smjeru Bregane vozi se uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat

28.4.2023.
18:04
HAK Screenshot
VOYO logo

Počeo je produljeni vikend zbog Praznika rada te se na mnogim cestama stvaraju gužve. HAK je izdao mnoga upozorenja pa tako i da je prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvora Kosnica i čvora Jakuševec u smjeru Bregane. Tim dijelom vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Također su mnogobrojni zastojni te se stvaraju kolone i na drugim pravcima. "Pojačan promet na autocesti A1 kolone u pokretu između čvorova Lučko i Donja Zdenčina, prema čvoru Lučko kolone su od čvorova Zagreb Zapad oko jedan km, a od čvora Buzin oko dva km. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac pred naplatnom postajom Zagreb istok u smjeru Lipovca kolona je oko 8 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) kolone u pokretu uz povremene zastoje između čvorova Jakuševec i Kosnica zbog radova te između čvorova Zagreb zapad i Buzin u oba smjera. Na autocesti A11 pred naplatom Lekenik u smjeru Siska kolona je oko dva km. Na Jadranskoj magistrali (DC8) zastoj i kolona je u zoni radova u Senju te dionicom Podstrana-Split.

Image
odali počast poginulima /

Sindikalci ove godine neće održati tradicionalnu povorku na Praznik rada

Image
odali počast poginulima /

Sindikalci ove godine neće održati tradicionalnu povorku na Praznik rada

Zastoj i kolona na državnoj cesti DC1 Lučko-Rakov Potok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema izvješću HAK-a od 17:44 sati, pojačan je promet na cestama u smjeru mora, zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama i obilaznicama.

"Vozače upozoravamo da prilagode brzinu način vožnje uvjetima na cestama.Privremena regulacija prometa na autocesti A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu)".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HAK-a su također objavili:

Između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po jednom suženom prometnom traku u oba smjera, na čvoru Ivanić Grad zatvoren je izlazni krak iz smjera Bregane i ulazni u smjeru Lipovca. Obilazak iz smjera Bregane je preko čvora Dugo Selo, a u smjeru Lipovca preko čvora Križ (A3); između čvorova Jakuševec i Kosnica vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po dva sužena prometna traka u oba smjera, zatvoren je ulazni krak čvora Jakuševec (A3) u smjeru Lipovca, Varaždina i Goričana, a obilazak je državnim cestama (DC31 i DC30) do čvora Kosnica; Povodom međunarodnog praznika rada (1.svibnja) zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju (osim na autocestama i državnoj cesti DC1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o trenutačnom stanju na cestama pogledajte OVDJE.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo