komentirao prijetnje / Oglasio se predsjednik Milanović i poslao poruku Plenkoviću: 'Ne prijete samo njemu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Pozivam ga da prestane maltretirati hrvatske građane pričama o svojoj ugrozi jer posao koji je izabrao, vođenje Vlade, traži malo više osobne hrabrosti i pouzdanja u institucije hrvatske države', poručio je Milanović Plenkoviću

13.5.2023.
13:03
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prijetnje koje su stigle na račun premijera Andreja Plenkovića i članova Vlade na svome Facebooku prokomentirao je i predsjednik Republike Zoran Milanović.

"Predsjednik Vlade, drugi dan zaredom, uzbunjuje hrvatsku javnost informacijama o tome kako mu prijete. Ne prijete samo njemu, ali samo on od toga radi medijski show i to, izgleda, po uzoru iz neposrednog istočnog susjedstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivam ga da prestane maltretirati hrvatske građane pričama o svojoj ugrozi jer posao koji je izabrao, vođenje Vlade, traži malo više osobne hrabrosti i pouzdanja u institucije hrvatske države. I kad se već sam retorički pita – “najbolje bi bilo da šutimo”?, odgovor je - da, šuti o tome. I pusti ljude koji su zaduženi za sigurnost u Hrvatskoj da rade svoj posao, bez sijevanja reflektora iz privatne režijske komore. Malo više mjere i ukusa ne bi škodilo", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo