Oglasio se i Kalmeta: Ne očekujem USKOK-ov poziv!

23.10.2013.
15:15
VOYO logo

"Zdravko Livaković je moj dugogodišnji suradnik i puno toga se napravilo zahvaljujući njemu, pogotovo ovdje u Zadru, a i u Ministarstvu dok smo tamo obnašali funkcije", rekao je Božidar Kalmeta.

"Činjenica je i da ga se posljednjih nekoliko godina stigmatizira i kriminalizira, ali ne od strane medija, ne od institucija, nego od određenih pojedinaca ovdje u Zadru. Ali o njima bolje ne govoriti. Valjda će i takvi jednom doći na red pred institucijama ove države", rekao je zadarski gradonačelnik, koji je siguran da će institucije pravne države korektno i pravično obaviti posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A Zdravku želim da čim prije dokaže svoju nevinost", poručio je zadarski HDZ-ovac. Na novinarsko pitanje očekuje li on USKOK-ov poziv, kazao je: "Ne očekujem, međutim i dosad sam uvijek surađivao s institucijama ove države i dobijem li bilo kakav poziv, naravno da ću se odazvati", rekao je Kalmeta i poručio novinarima da uvijek dođu kod njega u ured ako ga imaju nešto za pitati jer je to puno bolje nego da ga vrebaju ispred kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo