PAD LIČKOG KAUBOJA / Oglasili se iz HDZ-a: Kršenjem Statuta Milinović je sam sebe izbacio iz stranke, odabrao je svoj put

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/Bernd von Jutrczenka/DPA/PIXSELL

Milinović je u ponedjeljak izbačen iz HDZ-a

6.9.2018.
18:18
Vjeran Zganec-Rogulja/Bernd von Jutrczenka/DPA/PIXSELL
VOYO logo

"Kontinuiranim kršenjem statuta HDZ-a Milinović je odlučio sam sebe izbaciti iz stranke. Odabrao je svoj put, a HDZ nastavlja ići svojim smjerom kao moderna i pobjednička stranka desnog centra", neslužbeni je komentar HDZ-a.

"Zanimljivo je da se šampion abortusa, kako se sam Milinović hvalio u medijima, odjednom poziv na Istanbulsku konvenciju", dodaje izvor iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Darko Milinović, koji je u ponedjeljak izbačen iz HDZ-a, najavio je u četvrtak da će do kraja godine donijeti odluku hoće li se vratiti u Hrvatski sabor s mjesta župana Ličko-senjske županije, te poručio kako će se na velika vrata vratiti u HDZ.

"Moja odluka o povratku u Sabor bit će do kraja godine. Da sada moja ruka odlučuje o ovoj Vladi razmislio bih što bih napravio, jer na taj način otvaram prostor vjerodostojnosti da se u Hrvatskoj pojavi velika koalicija HDZ-a i SDP-a", rekao je Milinović na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijevremeni izbori sve realnija opcija, i predsjednik Sabora priznaje: 'HDZ-ova većina je tanka' 

"Na nedemokratski, neciviliziran i neokomunistički način sam izbačen iz HDZ-a kako predsjednik stranke Andrej Plenković ne bi doživio prvi teški politički poraz iz utvrde HDZ-a, Ličko-senjske županije", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milinović drži da se važnost njegove odluke o mogućoj ostavci na mjesto župana i povratku u Sabor preuveličava jer Plenković ionako ima gotovo 80 zastupničkih ruku pa njegov povratak, što se tiče stabilnosti parlamentarne većine, ne bi ništa značio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo