NEMA KAZNENOG DJELA / Oglasila se policija oko ošišanog dječaka iz Čakovca: 'Dijete je samovoljno sjelo na pult tržnice...'

Image
Foto: Screenshot Facebook

Poslali su i apel oko objavljivanja neprovjerenih i nepouzdanih informacija na društvenim mrežama. 'Takvim objavama nepotrebno se uznemirava javnost te se time potpuno netočno sugerira kako je stanje sigurnosti na nekom području narušeno'

11.7.2023.
10:48
Screenshot Facebook
VOYO logo

Međimurska policija oglasila se oko slučaja navodnog zlostavljanja i maltretiranja maloljetnika u samom centru Čakovca.

Naime, do toga uopće nije došlo, odnosno sad je policija i službeno potvrdila da u svemu nema elemenata vršnjačkog nasilja niti bilo kakvog kaznenog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je u nedjelju u 11:45 u prostorije Policijske postaje Čakovec, 56-godišnji otac podnio prijavu da su u petak 7. srpnja oko 18 sati na prostoru tržnice u Čakovcu, njegovo dijete prisilno ošišala druga djeca.

Image
internet gori /

Šišali dječaka u Čakovcu, slučaj zgrozio mještane. Doznajemo da ipak nema kaznenog djela

Image
internet gori /

Šišali dječaka u Čakovcu, slučaj zgrozio mještane. Doznajemo da ipak nema kaznenog djela

Provedenim istraživanjem utvrđeno je da je dijete samovoljno sjelo na prodajni pult tržnice, te ga je jedno od prisutne djece ošišalo trimerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dakle nisu potvrđeni navodi iz prijave 56-godišnjaka te nisu utvrđeni elementi kaznenog djela počinjenog na štetu ošišanog djeteta", poručili su iz policije.

Poslali su i apel oko objavljivanja neprovjerenih i nepouzdanih informacija na društvenim mrežama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na to da nisu utvrđene okolnosti koje se navode u objavi na jednoj društvenoj mreži, a koju su preuzeli te objavili brojni lokalni i nacionalni mediji, apeliramo da se objavama ovakvih i sličnih netočnih te neprovjerenih informacija može nanijeti znatna šteta svim sudionicima nekog događaja, posebice djeci. Ujedno, takvim objavama nepotrebno se uznemirava javnost te se time potpuno netočno sugerira kako je stanje sigurnosti na nekom području narušeno."

POGLEDAJTE VIDEO: Nekada bez tetovaža, a danas nisu problem. Policijska akademija upisuje kandidate uredne brade, kratko ošišane

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo