Odgovorite na 7 pitanja i putujte Europom

'Koji je prvi korak u zapošljavanju hrvatskih građana u institucijama EU?' i 'Zahvaljujući regulativi EU-a, cijene roaminga od 2005. do 2010. pojeftinile su za...

2.1.2012.
15:26
VOYO logo

U ponedjeljak je startala još jedna nagradna igra Informacijskog centra Europske unije. Bit će zaključena dva dana prije referenduma o EU, a radi se o kvizu sa sedam pitanja o EU za čije popunjavanje treba samo pet minuta.

Nagrada se sastoji od dvije povratne avionske karte za let iz Zagreba u glavni grad jedne od država članica Europske unije, prema izboru pobjednika, uključujući i tri noćenja s doručkom u hotelu u odabranom gradu, primjerice Atena, Rim, Lisabon, Madrid... Barem jedan od putnika mora biti punoljetna osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvlačenje dobitnika održat će se 25. siječnja slučajnim odabirom putem računala, a imena pobjednika bit će objavljena na internetskim stranicama Informacijskog centra EU-a i Delegacije EU-a, te Facebook stranici Informacijskog centra EU-a.

Ne treba znati – apsolutno ništa

Broj prijava na nagradnu igru, objašnjavaju u Informacijskom centru, nije ograničen, ali samo sudionici koji točno odgovore na sva postavljena pitanja sudjeluju u izvlačenju za nagradu. Znači ako i pogriješite, možete još sto puta iznova dok ne shvatite da je točan onaj koji najljepše oslikava EU. Naravno, bez pretjerivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, odgovor na pitanje o tome koliko je potpisa potrebno da bi građanska inicijativa bila valjana nakon 1. travnja 2012. godine, kada će državljani članica EU dobiti pravo izravno zatražiti Europsku komisiju da predloži za njih relevantnu zakonodavnu inicijativu u području nadležnosti EU-a, naravno nije samo tisuću građana.

Organizatori nagradne igre obećavaju da neće zloporabiti vaše podatke, osim što će vam na e-mail adresu pristizati bilteni o Uniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo