IZLOŽBE, KONCERTI, AFTERI... / Odbrojavanje do novog zagrebačkog festivala: što nas sve čeka na Reflektoru?

Image
Foto: Richard Gray/Press Association/PIXSELL

Svirka se održava na platou Tuškanac i svakog dana kreće u 19:30 kada nastupaju Side Project (petak), odnosno Yellow Buzz (subota)

27.5.2016.
17:09
Richard Gray/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Reflektor, novi glazbeni festival čije prvo izdanje počinje u petak, 3. lipnja, objavio je završne detalje svog programa.

Kao uvod u Vinylu će se dan ranije od 19 sati održati izložba rock fotografija na kojoj će svoje radove predstaviti najtalentiraniji mladi fotografi i mlade nade hrvatske scene (Baden Baden, Them Moose Rush, Jonathan...).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reflektor je obogaćen brojnim dnevnim popratnim sadržajima koji su na rasporedu oba dana festivala od 11 do 17 sati.

Na Kraft Bikes Festu zagrebačka ekipa SentiMental Bikes tako će izložiti svoje ručno izrađene bicikle. Posjetitelji koji dođu s biciklom mogu dobiti oslikavanje, a najbolje oslikanih 20 bicikala donijet će vlasnicima vrijedne nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njima će se pridružiti pisana i crtana umjetnost u obliku sajma knjiga i posebnog izdanja Crtani Romani Šoua, našeg najvećeg festivala stripa, koji će pripremiti prodajnu izložbu grafika.

Svirka se održava na platou Tuškanac i svakog dana kreće u 19:30 kada nastupaju Side Project (petak), odnosno Yellow Buzz (subota).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve večeri svirat će i Koala Voice (20:20 sati), Lovely Quinces (21:10) te Anna    
Calv
i u 22:05.

Subota je rezervirana za Straight Mickey and the Boys (19:30), Girls Names (20:20), Blood Red Shoes (21:10) i Jonathane koji će premijerno izdanje Reflektora privesti kraju u 22:05 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po završetku programa na Tuškancu posjetitelji će se moći preseliti na aftere koje organiziraju klubovi Jabuka, Vinyl i The Beertija.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo