AKCIJA U DUBROVNIKU / Od bolnice do kuće: Besplatan taksi prijevoz za djecu koja boluju od malignih bolesti

Image
Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Akcija će se na području Dubrovnika provoditi tijekom posljednjeg tjedna u mjesecu

26.9.2018.
15:37
Jurica Galoić/Pixsell
VOYO logo

Eko taxi odlučio je dati svoj doprinos podizanju svijesti o malignim bolestima u dječjoj dobi i pružiti oboljeloj djeci besplatan prijevoz iz Opće bolnice Dubrovnik do njihovih domova. Upravo je mjesec rujan posvećen usmjeravanju pažnje na potrebu adekvatne pomoć svim oboljelima. Akcija će se na području Dubrovnika provoditi tijekom posljednjeg tjedna u mjesecu, a ovisno o broju zainteresiranih osoba.

Godišnje od malignih bolesti oboli stotine tisuća osoba, a u tu veliku brojku uključena su i djeca. Pri liječenju su ključne preventivne mjere i pravovremeni pregledi, dok je čitav proces liječenja vrlo kompleksan. Oboljelima su prijeko potrebni pedijatrijski onkološki centri koji imaju vrhunske stručnjake, specijalizirane u tom području. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Djeci je vrlo bitno pružiti siguran i brz prijevoz na liječenje kako bi se što manje izlagali mogućim zarazama i pripazili na slab imunitet koji je uvijek prisutan za vrijeme liječenja. Upravo zato je Eko taxi odlučio ostvariti suradnju i pružiti siguran i brz prijevoz oboljelima i njihovim obiteljima“, rekao je direktor Eko taxija za Jadran Božo Miletić.   

Besplatna vožnja može se ostvariti pozivom na broj 020 432 432 s posebnom napomenom da se radi o suradnji navedene bolnice i Eko taxija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo