OČAJNI OTAC MOLI ZA POMOĆ: / 'Je li itko vidio moga sina Ivana? Bez njega ne mogu živjeti...'

Image

Očajni otac Ivan Blajić (75) traži svog 18-godišnjeg sina Ivana (18) koji je netragom nestao u nedjelju iz stana u Zagrebu gdje je živio s ocem. Majka mu je umrla lani u prosincu 2015.

8.4.2016.
19:26
VOYO logo

"Želim da se javi ili odmah dođe kući tati, gdje mu je i mjesto. Bez njega ja ne mogu živjeti", kazao je potreseni otac, piše 24 sata.

Izgubio je majku

Zadnji put ga je vidio u subotu 2. travnja poslijepodne, sljedeće jutro više ga nije bilo. Otišao je, kaže, bez ičega, bez torbe, stvari... Fotografija koju je dao policiji je iz 2012. godine jer novije nema budući da se tinejdžer nije volio slikati. Otac misli da je nestao jer ne može preboljeti smrt majke koja je preminula nakon duge i teške bolesti. Bolovala je gotovo 25 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Policija je iz njegove sobe uzela računalo kako bi utvrdili s kim je i kada komunicirao preko društvenih mreža. Stalno je bio na računalu, govori otac. Nije se družio s vršnjacima, nije imao curu, računalo mu je bio prozor u svijet. Ne zna gdje bi se Ivan mogao skloniti, novaca sigurno nema.

Traže ga prijatelji iz razreda

Osim prestravljenog oca i zabrinutih susjeda, za Ivanom traga i njegov razred 4.B i XI. gimnazije. Svaki stup u Savskoj obljepljen je informacijom da je nestao i njegovom slikom. Potraga za njime objavljena je na stranici nestali.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: MUP

Ivan Blajić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo