želi ga upoznati / Očajna Čakovčanka moli za pomoć: 'Tražim svog oca već 50 godina, pomozite mi!'

Image
Foto: emeđimurje

'Molim vas, ako imate bilo kakvu informaciju o mom ocu ili bilo kojem članu njegove obitelji, da mi javite ili preko Facebooka ili na broj telefona', apelira Čakovčanka

9.8.2017.
13:56
emeđimurje
VOYO logo

U redakciju portala emeđimurje u srijedu se javio čitatelj Mario Buhanec čija svekrva Erika Blažon traži svog oca gotovo 50 godina. 

Navodi kako se njen otac zove Jakob Schwartz, a njezino pismo prenosimo u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragi prijatelji, rođaci, poznanici i nepoznati, dobri ljudi - pomozite mi. Ja sam Erika Blažon (rođena Kranjčec Schwartz) rođena 9.2.1965. u Calwu, u Njemačkoj, gdje sam živjela do trećeg mjeseca svog rođenja. Danas živim u Hrvatskoj, u Čakovcu, Ulica Luje Bezeredija 39.

Do danas nisam upoznala svog tatu. On se zove Jakob Schwartz i znam da je živio u Stuttgartu s mojom majkom, kada sam se ja rodila. Majka mi se zove Rozalija Kranjčec. Govorila mi je da imam polubrata Dragana i tetu Sofiju, tatinu sestru, koja je tada također živjela u Njemačkoj (Calw).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za tatu mislim da ima također oko 77, godina, a imam saznanja da je živio i u Sloveniji, tj. u Ljubljani. Cijeli svoj život ga tražim, samo da ga upoznam, da ga zagrlim. Po slici koju mi je on ostavio kao maloj bebi koju je dovezao s tri mjeseca starosti kod tete u Međimurje na čuvanje, uvjerena sam da mu jako sličim.

Molim vas, ako imate bilo kakvu informaciju o mom ocu ili bilo kojem članu njegove obitelji, da mi javite ili preko Facebooka ili na broj telefona (00385)40 / 364 055. Nadam se da ću ga uz vašu pomoć i pronaći jednog dana jer nada umire zadnja.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eriku smo kontaktirali i telefonski te nam je u razgovoru kratko rekla kako je utvrđeno u Njemačkoj da je ona njegova kćer i sve što želi je samo ga vidjeti.

Meni izgleda da je sve obavijeno nekom tajnom zbog koje ja ne mogu do svog oca', stoji u pismu Čakovčanke, piše emeđimurje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo