OBRAT: / Karta od 4 kune ipak neće poskupjeti, a uvodi se i nova karta

Image
11.4.2018.
17:21
VOYO logo

Iz Službe za informiranje Ureda gradonačelnika Milana Bandića u srijedu popodne izvijestili su kako će cijena pojedinačne ZET-ove karte za vožnju javnim gradskim prijevozom u trajanju od pola sata i dalje iznositi četiri kune, a da se uvodi i karta za vožnju u trajanju od jednog sata za šest kuna.

"Vezano za medijske napise o poskupljenju ZET-ovih karata, obavještavamo vas da će cijena pojedinačne karte za vožnju javnim gradskim prijevozom u trajanju od pola sata i dalje iznositi četiri kune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvodi se nova karta

S obzirom da sustav naplate oblikujemo u skladu s potrebama korisnika, od 1. svibnja 2018., uvodi se, također, i karta za vožnju u trajanju od jednog sata za 6 kuna. Tako će putnici moći kupiti kartu za četiri kune za pola sata vožnje, a za šest kuna moći će se voziti jedan sat. Cijena karte za vožnju od jednog i pol sata i dalje iznosi 10 kuna", priopćili su iz Službe za informiranje.

Bandić: Četiri kune je prejeftino

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ranije je, u emisiji Radio Sljemena "Zagrebi po Zagrebu", rekao kako su analize pokazale da su četiri kune preniska cijena karte bez obzira na povećanu prodaju. "Nakon analiza koje smo napravili vidjeli smo da bi sa šest kuna bilo bolje. Vjerojatno ćemo ići sa šest kuna, ali to je još 40 posto manje od deset kuna", kazao je zagrebački gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo