ako se rokovi ispoštuju / Obnova studentskih domova: studenti bi se trebali useliti do Božića ove godine!

'Oba naselja su krenula, građevinski radovi su u punom jeku i očekujemo napredovanje radova da za Božić ove godine useljavamo studente u domove, pod uvjetom da svi poštuju rokove koje smo potpisali', izjavio je arhitekt Damir Ivšić.

9.9.2015.
15:46
VOYO logo

Oko četiri tisuće studenata na jesen je ostalo bez smještaja u zagrebačkim studentskim domovima Cvjetno naselje i Stjepan Radić. 

Zbog sveučilišne univerzijade idućeg ljeta krenulo se u veliku obnovu čiji je početak bio planiran u kolovozu. No, Studentski centar je poništio postupak javne nabave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oronuli studentski paviljoni u potpunosti će se promijeniti. Nove zgrade štedjet će energiju, uređenjem soba u domu Stjepan Radić dobit će se 30-ak kreveta više.

"To je naša maratonska utrka koja traje već dvije i pol godine, sad smo u završnici. Svi smo čekali tih zadnjih tri ili četiri mjeseca kada se najviše vidi. Priprema koja je trajala preko dvije godine je rezultirala zatvaranjem financijske sheme. Oba naselja su krenula, građevinski radovi su u punom jeku i očekujemo napredovanje radova da za Božić ove godine useljavamo studente u domove, pod uvjetom da svi poštuju rokove koje smo potpisali", izjavio je arhitekt Damir Ivšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo