HOROR I POVIJESNA SAGA / Objavljene nominacije za najprestižniju TV-nagradu

Image

Televizijski triler 'Američka horor priča: ludnica' i srednjevjekovna saga 'Igre prijestolja' predvode nominacijama za ovogodišnje nagrade Emmy.

18.7.2013.
17:54
VOYO logo

Televizijski triler "Američka horor priča: ludnica" i srednjevjekovna saga "Igre prijestolja" predvode nominacijama za ovogodišnje nagrade Emmy.

Najviše nominacija, čak 17, uključujući za najbolju mini-seriju, dobila je "Američka horor priča: ludnica", serija televizijske postaje FX čija se radnja odvija u instituciji za duševno poremećene kriminalce u 1964.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Megapopularna HBO-ova serija "Igre prijestolja" nominirana je u 16 kategorija, uključujući za najbolju dramsku seriju. Slijedi "Domovina", prošlogodišnji apsolutni pobjednik, s nominacijama u 11 kategorija, među kojima je i ona za najbolju dramsku seriju.

Po prvi puta, među nominiranima se našao i američki servis za online gledanje i posuđivanje filmova Netflix, i to s političkom dramom "Kuća od karata" i komedijom "Prikraćeni". "Kuća od karata" osvojila je devet nominacija, uključujući za najbolju dramsku seriju te za najboljeg glavnog glumca i glumicu za Kevina Spaceya i Robin Wright.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo