Objasnili što je s predsjednikovim desnim okom

Iako je inače vrlo dobra zdravlja, čini se da i predsjednik Ivo Josipović ima svoju Ahilovu petu.

10.7.2013.
9:38
VOYO logo

Pročelnica predsjednikova kabineta Danica Juričić Spasović poručila je da predsjednik Ivo Josipović ne boluje od bolesti oka.

''Radi se o oteklini kapka, što je posljedica ranije snažne upale koja je izliječena antibioticima. Oteklinu kapka desnog oka liječi oblozima i kapima'', poručila je Danica Juričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Probleme koje predsjednik Josipović ima s okom komentirao je za Večernjak jedan ugledan hrvatski liječnik, koji je zbog osjetljive teme želio ostati anoniman. On je na početku rekao da nije riječ o ozbiljnim problemima, a onda otkrio da predsjednik zapravo ima problema s masnim tkivom koje je nastalo zbog opuštanja jednog očnog mišića.

''Problem bi se mogao riješiti rutinskom operacijom, ali se predsjednik još uvijek premišlja jer se 'malo boji'. Unatoč svemu, postoji mogućnost da još ovog ljeta ode na operaciju. Nakon operacije trebao bi biti barem desetak dana u svojevrsnoj izolaciji jer će imati velike podljeve. Ovakva vrsta operacija u Hrvatskoj je rutinska, a obavljaju je oftalmolozi i plastični kirurzi. Predsjednik je neodlučan i zbog toga što komunicira s puno doktora od kojih svatko ima svoju teoriju. Dok ga jedni nagovaraju na operaciju, drugi misle da se problem može riješiti manje agresivnim metodama, kao što su kapi i oblozi'', poručuje izvor Večernjeg lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo