OBITELJ MU JOŠ NIJE PRIZNALA DA JE KĆERKICA MRTVA: / Čovjek na kojeg je auto naletio dok je nosio dijete izašao iz kome

Image

Prije tri tjedna došlo je do strašne prometne nesreće nedaleko od Koprivnice. Na 40-godišnjeg Željka Prispilovića naleti je automobil.

6.11.2016.
21:35
VOYO logo

Željko je kobnog jutra nahranio i odjenuo Emanuelu i Mihaela te su krenuli prema autobusnom stajalištu udaljenog 200-tinjak metara od njihove kuće kako bi u Koprivnici uplatili dopunsko osiguranje za Sanelu i posjetili je u bolnici.

Prispilović se nakon tri tjedna probudio iz kome pa je premješten s intenzivnog na traumatološki odjel Opće bolnice u Koprivnici, potvrdio je otac Željkove supruge Sanele za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne može govoriti

Željko zasad ne može govoriti, uz velike se poteškoće trudi da komunicira neverbalno. Pokušava stupiti u kontakt s liječnicima i suprugom, no pred njim je dug oporavak.

Njega je Škoda Octavia prilikom naleta udarila u leđa, dok je u rukama držao dvogodišnju kćer. Šestogodišnji sin Mihael prošao je neozlijeđen, no zbog svega je teško traumatiziran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što ga čeka težak oporavak, Željka čeka još jedan težak udarac - spoznaja da njegove kćeri više nema.

Supruga prekinula liječenje

Željkova supruga Sanela nakon prometne nesreće odmah je prekinula s liječenjem karcinoma u zagrebačkom KBC-u Sestara milosrdnica, kamo je došla 27. rujna i isti dan se vratila u obiteljsku kuću u Cvetkovcu. Htjela je pokopati kćer i biti uz sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noći su joj najteže jer ne može spavati, a kad i uspije, u snu joj se pojavljuje kćer. Sanela kaže kako je njezino liječenje sad u drugom planu jer mora biti uz supruga budući da mu je sad najpotrebnija njezina pomoć.

Sin Mihael s djedom je otputovao u Mali Lošinj, u Sanelinu rodnu kuću, gdje je krenuo u malu školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj teško živi

Uz sve ove tragedije, obitelj živi teško jer je Sanela nezaposlena. Obitelj živi od Željkove plaće, a on je profesionalni vojnik. Sanela je stoga otvorila račun za sina.

'Ne daj Bože da ostane sam. Situacija sa Željkom je neizvjesna, a ne znam kako će i moje liječenje završiti. Zato bih željela uz pomoć dobrih ljudi da se sin materijalno zbrine', rekla je Sanela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo