DANI TUGE / Obitelj i prijatelji na bdijenju za Natashu Richardson

Glumica je navodno odbila nositi kacigu prije kobnog pada. U javnost je došla i informacija da je glumica prebačena u bolnicu četiri sata poslije nesreće, a ne nakon sat vremena.

21.3.2009.
14:35
VOYO logo

LOS ANGELES - Glumac Liam Neeson je izgledao pomalo izgubljeno, no ipak zahvalno svim članovima obitelji i prijateljima koji su mu došli izraziti sućut zbog tragične smrti supruge natashe Richardson.

Bdijenje je organizirano u prostorijama Američko-irskog povijesnog društva. Došle su mnoge hollywoodske zvijezde, među kojima su Mike Nichols, Diane Sawyer, Ralph Fiennes, Uma Thurman, Ethan Hawke, Sarah Jessica Parker i njen suprug Matthew Broderick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broderick je izjavio da je Natasha bila vrlo bliska prijateljica njegove obitelji te da su ovo za njih tužni dani.

Sućut Neesonu, njegovim sinovima, majci Vanessi Redgrave i sestri Joely Richardson izrazili su i Kenneth Cole, Laura Linney, Fisher Stevens, Howard Stern, Julianna Marguilles te brojni drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U čast pokojnoj glumici i londonska kazališta su prigušila svoja svjetla prije početka predstava u petak.

Američki mediji objavili su pak nove pojedinosti o kobnoj nesreći. Glumica je navodno neposredno prije izlaska na skijalište odbila kacigu koja je koštala 50-tak kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bolnicu nije prebačena u roku od sat vremena, nego tek nakon četiri sata. Kad su liječnici stigli drugi put, ona je bila ozbiljna i šutljiva, a ne nasmijana kako su izjavili neki djelatnici skijališta.

Nagađa se da je uzork smrti upravo prekasni dolazak u bolnicu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo