ČUDNO BUĐENJE I LOŠA KAVA / Novo jutro na ljubavnim farmama donosi loše vijesti

Image
Foto: RTL

Nakon zabavno provedenih noći, vrijeme je za zadacima ispunjeno jutro. Nova epizoda 'Ljubav je na selu' donosi loše vijesti i najavljuje prve odlaske s ljubavnih farma!

22.3.2013.
11:27
RTL
VOYO logo

Novo jutro na ljubavnim farmama proteklo je u znaku loše kave i ozbiljnih razgovora. Nakon zabavno provedenih noći, vrijeme je za zadacima ispunjeno jutro. Nova epizoda 'Ljubav je na selu' donosi loše vijesti i najavljuje prve odlaske s ljubavnih farma.

Image
Foto: RTL

U Banovcima jutro počinje čudnim buđenjem i jako lošom kavom. Sestre Marina i Maja obožavaju dugo spavati, pa ih je Marinko na svojstven način odlučio razbuditi. Osim što se bacio na krevet koji je pukao pod njegovom težinom, Marinko je slučajno Marinu udario glavom u nos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je u berbi grožđa Marinko ozlijedio prst, djevojke su pošteđene radnih zadataka, te odlaze na izlet u jamu Baredine i na izložbu starih traktora. I jutro u Draču je započelo kavom, ali i provokativnim razgovorima.

Nikolina i Gabrijela su uvjerene kako Anita ostaje na farmi, a razlog tome je njezina velika putna torba. Kao pravi morski vuk Anto je odlučio odvesti djevojke u ribolov, a friganje ribica će mu uvelike pomoći u njegovoj odluci koja će djevojka napustiti imanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Djevojke u Brdu Cirkvenskom prepričavaju sinoćnje doživljaje sa zabave koju je organizirala Lucija. Priredila je karaoke na kojima je svaka kandidatkinja Saši otpjevala neku pjesmu. Marija je svoju pjesmu izvela s trudničkim trbuhom, no je li se Saši svidjeti ta ideja?

Image
Foto: RTL

Nakon napornih radnih dana i Saša je odlučio djevojke počastiti izletom. Na slobodnom penjanju po Kalniku Lucija je doživjela malu nezgodu, no to je nije spriječilo da bude jedina koja će se popeti do vrha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Jutro na farmi u Budislavecu prošlo je u ozbiljnim razgovorima. Naime, Zvonimir je primijetio Đruđičino depresivno ponašanje pa ju je odlučio oraspoložiti palačinkama. Nakon slatkog doručka Zvonimir nastavlja sa zavođenjem te Đurđici pokazuje zavidnu mehanizaciju farme i otkriva svoj hobi – sakupljanje old timer automobila.

Image
Foto: RTL

Kako bi momci u Šenkovcu popili svoju kavu, Silvija ih je potjerala u štalu da pomuzu krave. Iako to slovi za ženski posao, na Silvijinoj farmi to odrađuje muška ruka – Silvijin tata. Nakon mužnje krava, dečki su morali poorati zemlju, a na kraju napornog radnog dana odlaze u grad labirinata kako bi u miru doznali sve važne odgovore na životna pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Emocije se bude, odnosi se produbljuju, a počinju čak i borbene nesuglasice izazvane prevelikim željama djevojaka da se svide našim farmerima! Dani na farmama polako teku i naši kandidati i cure koje su im pisale sve se bolje i bolje upoznaju tijekom niza različitih aktivnosti, kako onih radnih, tako i onih namijenjenih opuštanju.

Image
Foto: RTL

Novu ljubavnu epizodu gledatelji mogu pogledati danas, 22.ožujka, u 20 sati na RTLTeleviziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo