lapsus šefa HDZ-a / Novi gaf Tomislava Karamarka: promašio datum izbora za puna dva mjeseca!

'Ja ti kažem, Gorane, da ćeš 8. 9. biti zadužen da opet vičeš, OBA, OBA SU PALA!', kazao je Karamarko, vjerojatno nesvjestan svog lapsusa, odnosno činjenice da je točan datum izbora 8. studenog

13.10.2015.
20:36
VOYO logo

Utrka do Banskih dvora pri punom gasu. Napetost raste, koncentracija pada, pa se zalomi i pokoji gaf. Krenulo je sa šefom HDZ-a koji ni iz drugog pokušaja pred kamerama nije uspio nabrojati pet točaka stranačkog programa, nego dodatno zakomplicirao računicu.

Image
Kruha i igara /

Gaf na gaf: donosimo vam najveće 'provale' HDZ-a i SDP-a u kampanji

Image
Kruha i igara /

Gaf na gaf: donosimo vam najveće 'provale' HDZ-a i SDP-a u kampanji

Srećom po njega, problemi s računanjem istog dana snašli su i SDP-ovog gospodarskog stratega Branka Grčića koji je uporno tvrdio da bi smanjenjem PDV-a za dva posto proračun ostao bez sedam milijardi kuna što je dvostruko više od točnog iznosa pa je HDZ njegov javni nastup ismijao i na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas, novi jezični lapsus šefa HDZ-a.

Tomislav Karamarko u Šibeniku je objašnjavao kako će davati 1000 eura za svako novorođeno dijete, a na skupu se ponovno prisjetio Domovinskog rata i HDZ-ova župana Gorana Pauka, tadašnjeg pripadnika 113. brigade. Pauk je tada srušio avion koji je napadao topničku bitnicu Zečevo, a danas pokojni Filip Gaćina u tom je trenutku euforično zaurlao "oba su pala", što je postao jedan od najslavnijih događaja rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je bio jedan od onih koji su srušili te zrakoplove. A ja ti kažem, Gorane, da ćeš 8. 9. biti zadužen da opet vičeš 'OBA, OBA SU PALA!'", kazao je Karamarko, vjerojatno nesvjestan svog lapsusa, odnosno činjenice da je točan datum izbora 8. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo