NOVI DETALJI NAKON OPTUŽBI ZASTUPNICE KVAKIĆ: / 'To nije istina, Prgomet nije uzeo ni kunu za tu sjednicu'

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek
28.9.2017.
13:57
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

"Drago Prgomet uopće nema pravo na naknadu u Gradskoj skupštini zato što je saborski zastupnik", kazao nam je izvor blizak saborskom zastupniku.

Ističe da ne zna odakle zastupnici Kvakić objavljene informacije, ali napominje da su netočne. "Ne samo da se radi o pogrešnom podatku, već Prgomet volontira čak i u Saboru", ističe naš izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZASTUPNICA OTKRILA KAKO SE TROŠI VAŠ NOVAC: ‘Prgomet je zakasnio, uletio pri kraju, potpisao se i samo za to uzeo naknadu od 1400 kn’

Naime, Kvakić je u blogu objavljenom 22. rujna napisala da se na sjednici Odbora za mjesnu samoupravu i Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo, održanoj 20. i 21. rujna, raspravljalo o nekim od najvažnijih tema nadolazeće skupštine 28. rujna, razvojnoj strategiji grada Zagreba do 2020., polugodišnjem izvršenju proračuna, te prostornom planu Grada Zagreba, ali da je sjednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo trajala punih 13 minuta jer je jedino ona sudjelovala u raspravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srijeda je, 11.30 je sati, pojavilo se troje od petero članova – Saša Molan (predsjednik), Ana Stavljenić Rukavina i ja. Drago Prgomet je bio fashionably late i uletio negdje pri kraju, taman da se zabilježi kao prisutan i zasluži naknadu za sudjelovanje od cca 1400 kuna", objavila je tada Kvakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo