ZGODNA GLUMICA NA RTL TELEVIZIJI / Nova djevojka Sevkinog bivšeg glumi u 'Budvi'!

Image
Foto: RTL

Popularna serija 'Budva na pjeni od mora' ima je još jedno glumačko pojačanje! U nastavcima druge sezone popularne serije tako će se naći i atraktivna Zemunka Marija Karan, nova djevojka Milana Popovića, koja u seriji glumi lik lijepe umjetnice Anđelike.

8.11.2012.
15:17
RTL
VOYO logo

Da je nova sezona puna turbulencija i uistinu nepredviđenih obrta u već dovoljno zamršenoj priči, dokaz je i pregršt novih likova, i to ženskih - fatalnih.

"Uživala sam u snimanju i radu s kolegama. Već prvog dana smo se uspjeli upoznati, družiti i opustiti. Imam divno napisanu ulogu. Moj lik se zove Anđelika i ona živi za umjetnost i od nje. Ona je jedna vrsta umjetničkog dilera. Zamišljena je kao jaka i ambiciozna žena koja zna šta želi", otkrila je Marija Karan, Severinina nasljednica u Milanovom zagrljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga sezona 'Budve' za Savu Bačića će biti sve samo ne 'med i mlijeko'. Uz sve bogatstvo, koje je stvorio vlastitim rukama, Sava Bačić prema preporuci doktora, napustio je Podgoricu i poslovni svijet kako bi na kratko posjetio svoj rodni kraj, Durmitor, gdje pokušava pronaći duševni mir.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Međutim, tamo ga preplavljuju sjećanja na djetinjstvo, roditelje i siromaštvo, a tu su i bivši prijatelji iz djetinjstva koji su nastavili živjeti od poljoprivrede i govedarstva. Njihove međusobno različite životne sudbine u Savi pobuđuju želju za dokazivanjem, varanjem i kriminalnim radnjama, ali i razmišljanja o dostojanstvu, o ljudskosti, čovječnosti i junaštvu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukobi bogatih i siromašnih, rat različitih načina razmišljanja, pokušaji izbjegavanja zakona, korupcija i bolni ljubavni jadi, ali na potpuno nov, još dramatičniji način obilježavaju drugu sezonu 'Budve na pjeni od mora', a beskurpulozni Sava Bačić i njegova svita zaintrigirat će sve gledatelje svojim zanimljivim, mračnijim i uzbudljivijim nastavcima, svakog petka na RTL Televiziji od 21.00 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo