s vatrogascima, a ne u fotelji / Nisu svi političari isti, neki se smiješkaju, naslikavaju i drže govore: drugi s vatrogascima gase požare i mole za pomoć

Image
Foto: Screenshot

'Ismijavali ste me kad sam sa radio stanicom u ruci bio sa njima. Ne držite govore nego im rješavajte šta im treba', napisao je Ostojić

18.7.2017.
12:26
Screenshot
VOYO logo

ivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u ponedjeljak u popodnevnim satima bio je na terenu s vatrogascima, pomažući im gasiti požare. na svom Facebook profilu Ostojić napisao:

"U borbi sa požarima na terenu više vrijede kanaderi, nove snage, organizacija nego političari. Međutim, i to je obveza, samo se ne čeka danima ...pokrenite mehanizme - pomognite vatrogascima na liniji obrane. Ismijavali ste me kad sam sa radio stanicom u ruci bio sa njima. Ne držite govore nego im rješavajte šta im treba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je na svom Facebook profilui objavio fotografiju vatrogasaca potpisavši je riječima: 'Heroji na prvoj crti!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostojićev čin pohvalili su brojni korisnici društvenih mreža a neki od njih su prije 19 sati kada je Ostojić objavio prvi post komentirali - "I dok bivši ministar obilazi požarište sadašnji još nije siguran što mu je činiti". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo