'NISU ME USPJELI ZASTRAŠITI, DAPAČE...': / Netko je izgrebao dva auta HDZ-ove kandidatkinje za načelnicu Vela Luke

Image

Netko je u četvrtak ujutro izgrebao dva automobila kandidatkinje HDZ za načelnicu Vela Luke, Maje Zlokić, što je protumačeno kao politički motiviran izgred

26.3.2021.
14:22
VOYO logo

Iako se političke kampanje svode uglavnom na žestoke prepirke među protukandidatima, ponekad stvari eskaliraju. Da uzrečica kako je u kampanjama sve dopušteno zaista vrijedi na svojoj je koži osjetila kandidatkinja HDZ-a za načelnicu Općine Vela Luka, Maja Zlokić. Njoj je netko u četvrtak ujutro izgrebao dva automobila, a ona smatra da je sve politički motivirano, javlja Dubrovački dnevnik.

"Doživjela sam grubi pokušaj zastrašivanja u cilju da odustanem od kandidature za načelnicu Općine Vela Luka. Na moja dva automobila počinjena je materijalna šteta u procijenjenom iznosu od preko 15.000 kuna i cijeli slučaj sam prijavila nadležnoj policijskoj postaji. Povrijeđena sam i ja i moja obitelj, ali nisu me uspjeli zastrašiti. Samo su me dodatno motivirali da se borim za bolju Velu Luku i gdje neće biti terora prema onima koji misle drugačije. Ta vremena su davno završila. Vela Luka zaslužuje više i bolje!“, poručila je HDZ-ova kandidatkinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brutalan i primitivan čin

O incidentu su se nešto duljim priopćenjem oglasili i iz Općinskog odbora HDZ-a u Vela Luci. Tvrde kako se radi o brutalnom i primitivnom činu.

"Politički motivirani napad na našu kandidatkinju za načelnicu Maju Zlokić i uništavanje njena dva automobila, brutalan su i primitivan čin zastrašivanja koji zaslužuje posebnu osudu cjelokupne javnosti u Veloj Luci. Takvi pojedinci ili stranke, koji svoje osobne i političke frustracije iskazuju uništavanjem tuđe imovine, htjeli bi eliminirati iz društvenog i privrednog života svakog tko misli drugačije. Kao stranka smo dovoljno snažni da izdržimo sve napade, prijetnje i klevete, a kao pojedinci dovoljno ustrajni da zaštitimo svakog građanina koji pošteno radi i plaća poreze, jer je to jedini put prema napretku naše Vele Luke i Republike Hrvatske. Za dobrobit Vele Luke pozivamo svih na dijalog i jasnu osudu ovakvih ponašanja," stoji u priopćenju Općinskog odbora HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo