'Nisam se razveo zbog stana, već krize u braku'

'Serija neistina izrečenih u namjeri da naškodi svome rivalu na predsjedničkim izborima za nas nije bila ništa novo.

3.1.2010.
21:22
VOYO logo

"Kandidat SDP-a naveo je kako su se supružnici Vesna i Milan Bandić fiktivno rastali samo zato da bi priskrbili imovinsku korist i privatizirali društvenu imovinu koja im ne pripada. To je totalna laž. Rastava i kratki odvojeni život su se doista dogodili i to nakon teškog emotivnog i depresivnog perioda u njihovu braku, kada se činilo da nema drugog izlaza. Međutim, s puno međusobno uložene ljubavi, volje, energije i vjere zajedno su prebrodili krizu. Brak je obnovljen i traje sve do današnjih dana. Također nekorektno je komentiranje vjerskog sakramenta ženidbe od strane kandidata Josipovića. Naime, svatko tko iole poznaje katoličku vjeru zna da je sakrament ženidbe neraskidiv do smrti jednog od supružnika, unatoč civilnoj rastavi", stoji u priopćenju poslanom iz Bandićevog stožera.

Za Josipovića istup kažu da je "krajnje nepošten, neprimjeren, nekorektan, nimalo građanski, daleko od razine sveučilišnog profesora, a pogotovo mogućeg predsjednika Republike Hrvatske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog Josipovićevog istupa, kako se navodi u priopćenju, Bandići su zajedničkim pismom zatražili zaštitu od Pučkog pravobranitelja.

Podsjetimo, Josipović je na konferenciji za novinare u subotu izjavio da je Bandić prekršio sveti sakrament braka, razveo se kako bi kupio dva društvena stana, a zakon je dozvoljavao samo jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201001030001006 arti-201001020058006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo