'Nisam rekao da je Primorac tukao svoju ženu'

"Nisam nikada spomenuo njegovu suprugu, a on dobro zna o komu je riječ", odgovorio je Vidošević Primorcu, iz čega proizlazi da se neće ispričati.

14.12.2009.
18:23
VOYO logo

Nadan Vidošević i Dragan Primorac će se, kako stvari stoje, ipak vidjeti na sudu zbog Vidoševićeve izjave da Primorac "mlati žene".

Podsjetimo, Primorac je danas tražio od Vidoševića da se ispriča njegovoj supruzi, no od toga, čini se, neće biti ništa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam nikada spomenuo njegovu suprugu, a on dobro zna o komu je riječ. Gospodinu Primorcu kazao bih da napokon počne pričati o programu i o Hrvatskoj sutra, naravno ako ga ima pa u sklopu toga i njegov stav o nasilju u društvu i nad ženama", poručio je Vidošević.

Primorac je danas Vidoševića prozvao i zbog kriminala prilikom preprodaje Meštrovićevog ateljea, kupovine Pješčane uvale u Istri, privatizacije Dalmacijacementa i kriminala u Hajduku u vrijeme dok je bio predsjednik tog kluba. Ova zadnja optužba odnosi se na posebno izviješće policije upućenom županijskom državnom odvjetniku u Splitu 2000. godine, u kojemu stoji da je Nadan Vidošević "kao odgovorna osoba u pravnoj osobi s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi za HNK Hajduk u iznosu od najmanje 4,5 milijuna DEM, oštetio državni i gradski proračun".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A što se tiče navoda o mojim nedjelima, ako on ima ikakvih saznanja o tome, onda je to bio dužan prijaviti, inače mu prema članku 300 stavak I i II Kaznenog zakona prijeti do tri godine zatvora", navodi Vidošević. Dodao je: "Razumijem njegovu nervozu, ali mi je žao gledati što će sve čovjek učiniti u pokušaju da privuče pozornost na sebe".

Prethodni �lanci:

arti-200912140269006 arti-200912140212006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo