nepravomoćna presuda / Nina Kuluz osuđena na bezuvjetnu zatvorsku kaznu od 3 godine te joj je oduzeta roditeljska skrb

Image
Foto: Screenshot

U slučaju da presuda postane pravomoćna, te ukoliko Nina Kuluz ne ode dobrovoljno na izdržavanje kazne u Italiju, protiv nje će se izdati europski uhidbeni nalog.

10.10.2017.
12:45
Screenshot
VOYO logo

Hrvatica Nina Kuluz osuđena je na bezuvjetnu zatvorsku kaznu od 3 godine i 4 mjeseca. Kuluz je osuđena u Torinu zbog ilegalnog odvođenja sina Cesarea Avenatija iz Italije, javlja Slobodna Dalmacija.

Osim kazne zatvora, određeno je kako ocu dječaka Alessandru Avenatiju mora platiti 50.000 eura naknade štete za godine koje je proveo u potrazi za sinom dok je ona bila u bijegu u Hrvatskoj i BiH. Također joj je nakon odluke o krivnji potpuno oduzeta roditeljska skrb.

Presuda je nepravomoćna te se očekuje kako će se na nju podnijeti žalbe. U slučaju da postane pravomoćna, ukoliko Nina Kuluz ne ode dobrovoljno na izdržavanje kazne u Italiju, protiv nje će se izdati europski uhidbeni nalog, prenosi Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte više:

>>Talijani traže dvije godine uvjetne kazne za Ninu Kuluz i pola milijuna kuna odštete: 'Očito joj nije stalo do brige za dijete

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo