odlučio se počastiti / Nikola Kojo na Harleyu 'bari' 20-godišnjakinje

Image
Foto: RTL

I u trećoj epizodi, koja je na programu 27. listopada od 21.50 sati, momci iz benda Kriza nastavit će nasmijavati gledatelje. Naročito Aleš, koji se odlučio počastiti Harley Davidsonom!

25.10.2013.
14:31
RTL
VOYO logo

Da su Aleš (Nikola Kojo), Miron (Enis Bešlagić), Kifla (Aleksandar Sekson) i Jeremija (Mirvad Kurić) u krizi srednjih godina, vidjeli smo već u prve dvije epizode humoristične serije 'Kriza', koja je krenula s emitiranjem prošle nedjelje na RTL Televiziji.

I u  trećoj epizodi, koja je na programu 27. listopada od 21.50 sati, momci iz benda Kriza nastavit će nasmijavati gledatelje. Naročito Aleš, koji se odlučio počastiti Harley Davidsonom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povod je, naravno, privući što više mlađih djevojaka, ali zbog tog će plana upasti u prepirke s bratom Mironom koji će ga pokušati uvjeriti da 23-godišnjakinje nisu za njega.

Uz motor, kožnu jaknu i hlače, Aleš se osjeća samouvjereno i misli da je to način na koji se može othrvati krizi u koju je upao, a na zemlju ga može spustiti jedino Miron. Hoće li mu to poći za rukom ili će ovaj put Miron izvući deblji kraj, ne propustite pogledati u novoj epizodi humoristične serije 'Kriza' samo na RTL Televiziji, u nedjelju, 27. listopada od 21.50 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo