osvetnički plan / Nigar pronašla srodnu dušu!

Image
Foto: RTL

Iako tužna zbog Ibrahimovog povratka sultaniji Hatidže, Nigar skupi snagu i posljednji put se suprotstavi Ibrahimu, optužujući ga da se vratio ženi koja im je ubila dijete! Kako bi ostala u palači i promijenila situaciju, Nigar odluči zatražiti pomoć od čovjeka koji se ne boji nikog – Rustem-age!

14.2.2013.
14:38
RTL
VOYO logo

Usred noći, Nigar posjeti konjušara i predloži mu svoj osvetnički plan, smatrajući da oboje dijele istu sudbinu jer su, prema riječima Ibrahim-paše i sultanije Hatidže, postali nepoželjni u dvorskoj službi.

Obzirom da se ona ne želi udati pod prisilom za nepoznatog čovjeka, a Rustem-aga odbija da ga se imenuje za upravitelja daleke provincije, Nigar mu predloži da udruže snage i zajedno se suprotstave neprijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

U međuvremenu, gospa Afife nalazi čovjeka za kojeg će se Nigar udati, Mustafa odluči zastrašiti Heleninog oca i zaručnika Abas-agu kako bi dobio dozvolu da njegova draga Helena pristupi haremu, Ibrahim-paša pokvari idiličnu obiteljsku atmosferu kada upita Hatidže o smrti Nigarinog djeteta, a sultan Sulejman odlazi u tajni posjet u sudnicu, prerušen u seljaka.

Hoće li Nigar uspjeti privući Hureminog slugu na svoju stranu? Odgovor doznajte u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog", večeras, u četvrtak 14. veljače u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo