PETI PUT S TONYJEM SCOTTOM / Nezaustavljivi Denzel Washington

Image

Dvostruki oskarovac i redatelj "Top Guna" imaju jednu od najdugovječnijih holivudskih veza.

24.4.2009.
11:45
VOYO logo

Dvostruki oskarovac Denzel Washington dogovorio je snimanje već petog filma s redateljem Tonyjem Scottom ("Top Gun", "Prljavi igraju prljavo", "Hunger).

Ovog se puta radi o trileru "Unstoppable" u kojem će Denzel morati zaustaviti vlak bez kontrole prije nego što opasnim kemikalijama uništi jedan američki gradić i njegove stanovnike.  Scenarij je, prema stvarnim događajima, napisao Max Bomback, a tko će Washingtonu praviti društvo pred kamerama doznat ćemo, prema Scottovim riječima, "kad za to bude vrijeme".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj je holivudski par nedavno završio remake "Taking of Pelham 1,2,3", trilera iz 1974. godine u kojem su pokojni Walter Matthau i ekipa pokušavali zaustaviti otmicu jednog vlaka podzemne željeznice. Iza sebe imaju i filmove "Deja Vu", "Man On Fire" te "Crimson Title".      

Washington paralelno radi i na ekranizaciji romana "ultimativne inspiracije holivudskih scenarista", majstora krimića Roberta Ludluma. U kino-dvorane preselit će se "The Matarese Circle", a tamnoputom glumcu pridružit će se i pomahnitali Tom Cruise. Za režiju će se pobrinuti David Cronenberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo