Nevrijeme rušilo stabla, kiša poplavila kuće

'Od snažnog udara groma gotovo smo svi na trenutak oglušili, a onda je odjeknulo još jednom i dio stabla pao je na kuću da se sve treslo.

1.6.2011.
21:25
VOYO logo

Olujno nevrijeme u srijedu je oko 17 sati pogodilo šire slatinsko područje na kojemu je prolom oblaka od ulica u nizinskom dijelu grada začas stvorio potoke. Poplavljeno je više od stotinu podruma i kuća pa su zbog preobilnih oborina neke gradske ulice bile zatvorene za sav promet.

U pomoć stradalim građanima priskočili su vatrogasci, policija i komunalci pa je oko 18.30 sati stanje normalizirano, a promet ulicama odvija se bez poteškoća. Za vrijeme oluje udar groma raskolio je dvadesetak metara visoko stablo, a polovica se tog stabla srušila na obiteljsku kuću Milana Vukovića koji je u tom trenutku u kući bio sa suprugom i dvoje maloljetne djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od snažnog udara groma gotovo smo svi na trenutak oglušili, a onda je odjeknulo još jednom i dio stabla pao je na kuću da se sve treslo. Djeca su još uvijek u šoku od proživljene nesreće", kaže Milan Vuković kojemu je grom oštetio krovište i poremetio statiku cijele kuće.

Nasatavk uslijedio u Osijeku

Kratko nevrijeme koje je nešto poslije 18 sati pogodilo osječki kraj izvuklo je nekoliko puta vatrogasce na teren, no, srećom, veće štete nije bilo. Na električne vodove palo je drvo u Županijskoj ulici u središtu grada pa su ga vatrogasci ispilili kako bi oslobodili žice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grom je, pak, zapalio drvo u osječkom prigradskom naselju Višnjevcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo