NEVJEROJATNA BAHATOST MILANA BANDIĆA: / Pitamo se hoće li komunalne službe nakon ovoga kazniti gradonačelnika

Image
Foto: Facebook

Luksuznu limuzinu parkirali su na dijelu kolnika koji je označen žutim trakama i na kojemu nije dopušteno zaustavljanje

11.9.2018.
11:55
Facebook
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik MilanBandić jučer je bio u svom tradicionalnom obilasku gradilišta po gradu. Inspekcija, koju često voli 'začiniti' svojim savjetima i idejama, trajala je otprilike sat i pol vremena tijekom kojih je obišao čak pet gradilišta. Među ostalim, Bandić se zaustavio na Trgu žrtava fašizma.

Gradonačelnik je planirao dati izjavu, no njegov boravak ondje skratilo je nekoliko prosvjednika iz građanske inicijative 'Vratite magnoliju' koji su putem megafona prozivali Bandića zbog netransparentnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekspresno napustio Trg

S kiselim izrazom lica Bandić je vrlo brzo napustio Trg i krenuo prema svom službenom automobilu.

A video koji su aktivisti snimili i objavili na Facebooku otkriva nevjerojatnu bahatost zagrebačkog gradonačelnika i njegovog službenog vozača. Naime, luksuznu limuzinu parkirali su na dijelu kolnika koji je označen žutim trakama i na kojemu nije dopušteno zaustavljanje. Hoće li komunalne službe poslati kaznu u Ured gradonačelnika kao što bi to učinile u slučaju bilo kojeg drugog običnog smrtnika?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno smijenio vozača

Podsjetimo, nedavno je Bandićev vozač prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, RTL-ove kamere to su zabilježile, pa ga je gradonačelnik smijenio. Pogađate, svejedno je ostao na funkciji vozača u Gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se očito više ne radi o slučajnosti već o pravilu, možda ne bi bilo zgorega da gradska uprava i gradonačelniku uplati nastavu Prometnih propisa i sigurnosnih pravila kako bi se malo prisjetio što se smije, a što ne smije. Na račun poreznih obveznika Grada Zagreba, kako drugačije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo